Raliul Bucătăriilor | Ediția Cluj-Napoca

Ieri, la Cluj, a avut loc Raliul Bucătăriilor, al doilea eveniment dintr-o serie de 4, care este dedicat industriei HoReCa și comunității bucătarilor din România. A reunit sute de afaceri din industria ospitalității, proprietari, bucătari, factori de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele, hoteluri, presa Horeca și actori importanți din domeniul economic din Transilvania.

 

În cadrul evenimentului a fost lansat noul catalog de produse Macromex Horeca 2023, precum și tendințele HoReCa. Printre inovatiile din acest an se numara si solutii complete cu produse de patiserie relevante, slow cooked, semipreparate legume si cartofi, care vin in ajutorul specialistilor HoReCa pentru a creste eficienta si a reduce costurile.

Consultați oferta de produse Macromex Horeca în cataloagele dedicate aici și pe platforma de comerț electronic bocado.ro

Raliul Bucatarilor Eveniment Cluj Macromex 02

Invitații la eveniment au avut ocazia să participe la sesiunile de gătit live, susținute de bucătari de renume național: Chef Victor Melian și Chef Paul Mădaș. Bucătarii au demonstrat eficiența, performanța, rentabilitatea și productivitatea produselor Macromex Horeca prin preparate care atestă economia de timp, resurse și versatilitatea ingredientelor.

Participanții au fost invitați să guste din preparatele gătite de cei doi bucătari împreună cu întreaga echipă de profesioniști de la hotelul Napoca din Cluj. Soluțiile au fost grupate pe tip de afacere pentru a răspunde direct nevoilor și specificului fiecărei locații: săli de evenimente, catering premium, cantină, fast-food, grill & burger, italian, sandwich shop cu o gamă largă de produse de patiserie și brutărie.

Raliul Bucatarilor Eveniment Cluj Macromex 03

Următorul eveniment din seria Raliul Bucătăriilor va avea loc la București, în aprilie. Ne bucurăm că am avut alături de noi specialiști din domeniul Horeca, care contribuie cu viziunea și interesul lor pentru îmbunătățirea continuă la dezvoltarea industriei.

Eveniment organizat în parteneriat cu Rosehome Horeca

Macromex-Rose-Home-Horeca-Shop

 

VIZIUNEA NOASTRĂ
este de a aduce inspirație, eficiență și profitabilitate fiecărui tip de afacere.
NE ASUMĂM MISIUNEA
să oferim soluții pentru fiecare tip de afacere prin: consultanță, portofoliul de produse și tehnologie. Toate aceste acțiuni contribuie la: creșterea vânzărilor, reducerea costurilor operaționale și creșterea productivității.