Macromex, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR)

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Echipa Olimpică Team Romania, se bucură să anunțe că, de astăzi, are un nou membru în Familia Olimpică: Macromex, prin brand-ul Edenia.

Astfel, Edenia este cel mai proaspăt membru al Team Romania, în rolul de partener olimpic oficial. Edenia este un brand 100% românesc de mâncare congelată, lansat în urmă cu 10 ani, lider în categoria de alimente cu temperatură controlată și aflat permanent în căutare de inovație și performanță în ceea ce privește calitatea produselor sale. Vorbim de ingrediente de origine și rețete autentice, păstrate proaspete prin procedeul de congelare rapidă, de la sursă și până la consumatorul final.

Albert Davidoglu, CEO Macromex, a dezvăluit că, în componența echipei manageriale a companiei Macromex, sunt foști sportivi de performanță și oameni care practică și îndrăgesc sportul, o echipă care admiră și prețuiește tot ceea ce reprezintă valorile sportului și modelele pe care le generează.

„Este o onoare pentru noi să avem ocazia să fim atât de aproape de familia olimpică. Vă mulțumim pentru această oportunitate! Nu este, însă, o întâmplare. Valorile olimpismului - Excelență, Prietenie, Respect, Spirit de Echipă, Mândrie Națională - se regăsesc și în ADN-ul companiei și brand-urilor noastre. Știm că sportul de performanță înseamnă excelență. Fie că e vorba de pregătire fizică, tehnică, tactică sau psihologică. Dar, mai este nevoie de ceva: de acel ingredient din culise cu aport esențial pentru buna funcționare a corpului oricărui sportiv - precum un combustibil care influențează performanța unui motor - și anume nutriția. Datorită Comitetului Olimpic și Sportiv Român, sportul românesc de performanță este de acum alimentat de Edenia”, a declarat Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Mihai Covaliu, Președinte COSR, a salutat apropierea noului partener față de sportul olimpic românesc, mai ales în aceste vremuri dificile:

„Faceți de astăzi parte din Familia Olimpică. Noi toți suntem în slujba sportivilor, suntem cei care le respectăm nevoile și le onorăm dorințele și prioritățile. Împărtășim cu partenerii noștri aceleași valori, ne unesc pasiunea și dragostea pentru sport, dorința de performanță și emoțiile transmise de sportivi. Prin urmare, suntem recunoscători că Macromex/Edenia apreciază și onorează contribuția imensă a sportului la sănătatea publică, importanța sa pentru incluziune, viață socială și culturală și rolul său important pentru economia națională. Mulțumim!”