Prezența Macromex Horeca la evenimentul FoodService & Hospitality Expo

Ne-am reîntors din călătoria gastronomică în Universul Macromex HoReCa de la evenimentul dedicat B2B Retail & HoReCa, FoodService & Hospitality Expo și putem spune că au fost trei zile de excepție.

Cele trei zile pline de live-cooking, preparate delicioase, networking și soluții de business, au adunat laolaltă profesioniști din industria ospitalității, chefs, persoane de decizie din restaurante, presa Horeca și actori importanți din domeniul economic.

A fost o onoare pentru noi să fim prezenți alături de toți profesioniștii din industria ospitalității.

Pe această cale dorim să le mulțumim celor cinci chefs, Chef Joao Ferrao, Chef Florin Mihai, Chef Victor Melian, Chef Gabi Gorgan și Chef Jakob Hausmann, care s-au întrecut în diverse provocări de live-cooking pentru a demonstra eficiența, rapiditatea și performanța produselor.

Aceștia au traversat un întreg univers culinar prin bogatul portofoliul de branduri proprii și partenere: Philadelphia Romania, Ardo, Edenia Chef, La Lorraine România, Dr Oetker Professional.

De asemenea, le mulțumim partenerilor noștri de la Ceramica Romania pentru farfuriile și platourile deosebite care au însoțit preparatele.

Aplauze și mulțumiri către toată echipa organizatorilor Horeca Insight pentru un eveniment de succes!

Și nu în cele din urmă, mulțumiri și felicitări către toată echipa Macromex HoReCa și E-commerce – Bocado pentru implicare!

Macromex – Oameni mari, Ambiții mari, Branduri mari!