MACROMEX a fost distinsă cu trei premii de excelență în cadrul Galei Premiilor Piața - ediția a XVIII-a

Compania Macromex este mândră să anunțe că a fost distinsă cu trei premii de excelență în cadrul Galei Premiilor Piața - ediția a XVIII-a, organizată de Revista Piața. Aceste recunoașteri subliniază angajamentul nostru constant față de inovație, calitate și parteneriate durabile.

Premii Obținute:

  1. Cel Mai Bun Nou Brand pentru Gama de Paste Proaspete Umplute – Food & Glory

Ne bucurăm să fim recunoscuți pentru inovația adusă în domeniul pastelor proaspete umplute. Această distincție reflectă pasiunea noastră pentru a aduce în fața clienților și partenerilor noștri un produs de calitate superioară.

  1. Cel Mai Puternic Brand la Categoria Alte Produse Alimentare - Edenia

Suntem onorați că brandul nostru a fost evaluat ca fiind cel mai puternic în categoria de alte produse alimentare. Acest premiu subliniază încrederea pe care clienții și partenerii noștri o au în brandul Edenia.

  1. Cel Mai Bun Partener - Macromex

Recunoașterea ca cel mai bun partener este o dovadă a relațiilor noastre solide și durabile cu partenerii noștri de afaceri. Colaborarea eficientă este esențială pentru succesul nostru comun.

Suntem recunoscători pentru aprecierea acordată de către Revista Piața și promitem să rămânem dedicați calității, inovației și parteneriatelor de încredere. Mulțumim clienților, partenerilor și echipei noastre pentru susținerea constantă.