Food & Glory aduce Fine Dining. Acasă.

Știm că adesea îți dorești să-i impresionezi pe cei dragi cu o masă specială, gătită de tine, acasă. Vrei acel “ceva bun de mâncare” care să-ți aducă toate laudele, fără prea mult efort, chiar daca nu ai suficient timp sau pricepere.

Cum ar fi sa le poti oferi un preparat care să pară că a ieșit din mâna celui mai bun bucătar, după ce a petrecut ore în bucătărie? Adică mâncare ca la restaurantele premium, în confortul casei tale. Fără bataie de cap. Doar Fine Dining. Acasă.

Cum ar fi? Posibil, de acum Cu Food & Glory

Food & Glory este brandul multi-categorie care a investit timp și pasiune, pentru ca tu să poți pregăti, ușor, o masă ca la restaurant, chiar la tine acasă, și să impresionezi orice audiență. Ai zice că-i magie!

Prima categorie pe care o prezentăm este cea de paste umplute, disponibile în 3 forme: Cappellacci, Girasoli & Mezzelune. Tehnologia inovatoare, rețetele autentice italienești, ingredientele premium și finețea aluatului – sunt detalii care se regăsesc în fiecare pachet de paste umplute, într-o gamă de 6 sortimente: Hribi și Trufe, Brânză Burrata și Salam Picant ‘Nduja, Galbiori și Brânză Asiago, Prosciutto di Parma și Parmigiano Reggiano, Gălbiori și Brânză Grana Padano, Brânză Ricotta și Coaja de Lămâie Siciliană. Pasta este fină, mătăsoasă, datorită conținutului mare de ou (28,5%), iar umplutura generoasă, de minim 60%, este făcută din ingrediente proaspete și realizate printr-o tehnologie inovatoare care facilitează savurarea aromelor într-un mod distinct.

Încearcă-le! Le găsești în magazine. 

Vizitează-ne și pe site-ul Food & Glory

#foodandglory #finediningacasa #freshingredients #premiumpasta #finedining #finediningacasa