Descoperă deserturile La Strada

Eleganța și rafinamentul brandului La Strada cuceresc nu doar anotimpul rece, ci și fiecare casă, fiecare cuptor și fiecare degustător! Deserturile din această gamă sunt create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a reda o experiență a gustului intensă, direct la tine acasă. Simplu de preparat, simplu să te îndrăgostești de ele!

Se spune că lucrurile bune necesită timp, însă nu trebuie să fie așa mereu. Lava Cake-ul La Strada este numai bun de savurat în doar 10 minute. Savurezi și te bucuri de experiența unui restaurant de lux chiar la tine acasă. Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, lăsăm următorul video să vorbească pentru noi: click aici La Strada Lava Cake.

LS Lava Cake RO

Mai multe momente de savurat în cofetăria din sufragerie? Cele 4 eclere cu muuultă cremă de ciocolată și glazură fină deasupra, din cutiile La Strada, sunt tot ce ai nevoie pentru a-i răsfăța pe cei dragi. Click aici sa vezi cât e de simplu – le iei acasă, le scoți din cutie și le lași să se odihnească cât timp tu pregătești momentul special.

LS Eclere RO