p

Noutăți

20 nov. 2023

MACROMEX a fost distinsă cu trei premii de excelență în cadrul Galei Premiilor Piața - ediția a XVIII-a

Compania Macromex este mândră să anunțe că a fost distinsă cu trei premii de excelență în cadrul Galei Premiilor Piața - ediția a XVIII-a, organizată de Revista Piața.

10 nov. 2023

Prezența Macromex Horeca la evenimentul FoodService & Hospitality Expo

Ne-am reîntors din călătoria gastronomică în Universul Macromex HoReCa de la evenimentul dedicat B2B Retail & HoReCa, FoodService & Hospitality Expo și putem spune că au fost trei zile de excepție.

28 sept. 2023

Macromex sărbătorește 30 de ani de excelență, evoluție și performanță în industria alimentară

Macromex, liderul necontestat în industria alimentară pe segmentul de produse congelate și refrigerate din România, deținătorul brandurilor Edenia, La Strada, Corso, Food&Glory și Azuris, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate.

16 nov. 2022

Food & Glory aduce Fine Dining. Acasă.

Știm că adesea îți dorești să-i impresionezi pe cei dragi cu o masă specială, gătită de tine, acasă. Vrei acel “ceva bun de mâncare” care să-ți aducă toate laudele, fără prea mult efort, chiar daca nu ai suficient timp sau pricepere. Cum ar fi sa le poti oferi un preparat care să pară că a ieșit din mâna celui mai bun bucătar, după ce a petrecut ore în bucătărie? Adică mâncare ca la restaurantele premium, în confortul casei tale. Fără bataie de cap. Doar Fine Dining. Acasă.

02 nov. 2022

Descoperă deserturile La Strada

Eleganța și rafinamentul brandului La Strada cuceresc nu doar anotimpul rece, ci și fiecare casă, fiecare cuptor și fiecare degustător! Deserturile din această gamă sunt create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a reda o experiență a gustului intensă, direct la tine acasă. Simplu de preparat, simplu să te îndrăgostești de ele!

Comunicate

01 nov. 2023

MACROMEX susține primul eveniment caritabil din România: Kitchen Battle.

22 mai 2023

Raliul Bucătăriilor | Ediția București

17 mar. 2023

Raliul Bucătăriilor | Ediția Cluj-Napoca