Logistică

Inginer Automatizări

Descriere

Misiunea noastră este să oferim consumatorilor o experiență extraordinară, cu garanția calității superioare, serviciilor remarcabile și a produselor inovatoare.

După 30 de ani în care Macromex a construit cu succes brandurile proprii: Edenia, Corso, La Strada, Azuris, Casa Gruia și și-a consolidat poziția pe piața din România, acumulând în ultimii 10 ani expertiză în producția de bakery, Macromex intră într-o nouă etapă:

 

Demarăm cel mai nou proiect industrial alimentar de mare anvergură, unul dintre cele mai mari din Europa, generator de noi locuri de muncă, având producție centralizată, scalabil, cu grad mare de automatizare, cu o puternică componentă de inovare, cu echipamente și sisteme de manipulare si ambalare complexe, orientat către utilizarea eficientă a energiei, siguranță, calitate, mediu.

 

Construim o echipă de profesioniști care va fi parte din acest proiect încă de la început, asigurându-se că fiecare etapă este în grafic, acționând ca manager de proiect și înțelegând tehnologia de la instalare până la începerea producției.

Aceste detalii vă vor ajuta să va formați o părere despre dimensiunea Start Up-ului nostru și despre importanța rolurilor din echipă.

 

Dimensiunea rolului:

Căutăm un Inginer Automatizări care să lucreze alături de Managerul Tehnic și de partenerii externi și interni implicați în proiect, pentru a menține și gestiona toate sistemele de control și automatizare, inclusiv software și hardware, în întreaga fabrică și pentru a atinge obiectivele setate în conformitate cu standardele grupului, normele de siguranță și instrucțiunile de lucru.

 • Aveți o bună cunoaștere a instrumentelor de programare și automatizare
 • Veți fi responsabil pentru proiectarea și implementarea soluțiilor automatizate care vor mări eficiența sistemelor și a proceselor din fabrică.
 • Asistați la implementarea sistemelor de control pentru procese și echipamente noi.
 • Aveți abilități analitice și de rezolvare a problemelor excelente, precum și abilități foarte bune de comunicare scrisă și verbală (atât în Română, cât și în Engleză) pentru a colabora eficient cu echipele multifuncționale /multidisciplinare interne și externe.
 • Participați la FAT (Factory Acceptance Test) și SAT (Site Acceptance Test) pentru toate echipamentele fabricii.
 • Participați la întocmirea documentației necesare obținerii autorizației de funcționare.
 • Efectuați verificări de rutină de diagnosticare a sistemelor automatizate, monitorizați și izolați problemele.
 • Colaborați cu echipa de intreținere ( electricieni si electromecanici) în rezolvarea problemelor curente ale fabricii.
 • Controlați periodic echipamentele și dispozitivele pentru a preveni /evita pierderile în producție din cauza unor posibile probleme tehnice, creați documentația de baza pe schemele și planurile de cablare pentru fiecare dispozitiv.

Cerințe

Candidatul ideal:

 • Diplomă de licență / masterat în domeniul Tehnic, Inginerie, Electronica, Automatica si Calculatoare.
 • Aproximativ 5 ani experiență în domeniul automatizării programabile industriale (de preferință în industria alimentară, a lanțului de frig sau a băuturilor).
 • Experiență în automatizare si in lucrul cu programe de automatizare industrială, precum si in lucrul cu retele electrice.
 • Abilități de planificare, prioritizare și organizare.
 • Orientat către detalii și cu capacitatea de a învăța într-un mediu cu ritm rapid.
 • Capacitate demonstrată de a oferi rezultate lucrând autonom, cu supraveghere minimă.
 • Foarte bune abilități de comunicare verbală și scrisă atât în limba Română, cât și în Engleză ( Limbaj Tehnic specific).

Beneficii

Așteptăm cu mare interes aplicația ta!

 

Alege să faci parte din echipa noastră unde lucrăm în siguranță și livrăm doar performanță!

 

MACROMEX – Oameni mari, Ambiții mari, Branduri mari!

Chitila

Full time; Program normal

Aproximativ 5 ani în domeniul automatizării programabile industriale

Diplomă de licență / Masterat

Aplică pentru un post la noi

Dacă vrei să aplici pentru acest post, te rugăm să completezi formularul. Ne-am bucura să te cunoaștem.