Calitate

Research & Development Food Manager

Descriere

Misiunea noastră este să oferim consumatorilor o experiență extraordinară, cu garanția calității superioare, serviciilor remarcabile și a produselor inovatoare.

După 30 de ani în care Macromex a construit cu succes brandurile proprii: EdeniaCorsoLa StradaAzurisCasa Gruia și și-a consolidat poziția pe piața din România, acumulând în ultimii 10 ani expertiză în producția de bakery, Macromex intră într-o nouă etapă:

 

Demarăm cel mai nou proiect industrial alimentar de mare anvergură, unul dintre cele mai mari din Europa, generator de noi locuri de muncă, având producție centralizată, scalabil, cu grad mare de automatizare, cu o puternică componentă de inovare, cu echipamente și sisteme de manipulare si ambalare complexe, orientat către utilizarea eficientă a energiei, siguranță, calitate, mediu.

Construim o echipă de profesioniști care va fi parte din acest proiect încă de la început, asigurându-se că fiecare etapă este în grafic, înțelegând tehnologia de la instalare până la începerea producției.

Aceste detalii vă vor ajuta să va formați o părere despre dimensiunea Start Up-ului nostru și despre importanța rolurilor din echipă.

 

Dimensiunea rolului:

Ești în căutarea unei provocări profesionale care să îți permită să îți lași amprenta în cel mai mare proiect industrial alimentar din România pe zona de R&D? Avem o oportunitate perfectă pentru tine!

Căutăm un Food R&D Manager pasionat și dedicat, care să asigure atingerea obiectivelor noastre în ceea ce privește calitatea, siguranța și costurile.

Responsabilitățile cheie:

 • Creezi procedurile pentru dezvoltarea produselor noi (NPD), a rețetelor interne și acorzi suport pentru implementare, conducând totodată proiectele de îmbunătățire și optimizare continuă pentru a evita probleme de calitate pentru produsul final.
 • Identifici posibilii contractori externi (furnizori, bucătari) pentru planificarea testelor de calitate și efectuarea rezultatelor.
 • Organizezi în Pilot Plant testarea produsului final și eventualele planuri de acțiuni de corecție stabilite.
 • Coordonezi încercările în vederea îmbunătățirii procesului de producție ( productivitate, pierderi, cost);
 • Identifici prin intermediul furnizorilor de echipamente, de ingrediente, bucătarilor colaboratori, oportunități de dezvoltare și implementare a unor noi produse.
 • Identifici, împreună cu echipa internă de producție și departamentul de vânzări, zonele de oportunități comerciale și te asiguri de faptul că sunt puse în aplicare planuri de acțiune;
 • Asiguri, atunci când este necesar, suport tehnic pentru proiecte de vânzări sau marketing în dezvoltarea de noi produse identificate drept oportunitate.
 • Dezvolți și gestionezi programul de inductie a cunoștințelor de bază și de produs pentru forța de vânzări, distribuție și respectiv marketing pentru clienți în legătură cu produsele din fabrică;

Cerințe

 • Diplomă de licență / masterat în domeniul Tehnologiei industriei alimentare;
 • Minim 5 ani experiență în Research & Development (de preferință în industria alimentară, lanțuri de frig sau industria băuturilor).
 • Bune cunoștințe privind industria alimentară/cărnii și procesele NPD, implementarea liniilor industriale, materii prime și aprobarea furnizorilor.
 • Abilități foarte bune de management de proiect.
 • Cunoștințe solide în privința standardelor de calitate și siguranță, sistemul de management al calității.
 • Capacitatea de a echilibra eficient gândirea strategică și expertiza tehnică.
 • Excelente abilități de comunicare verbală și scrisă atât în limba Română, cât și în Engleză, cu bune abilități de prezentare (Excel, Word, Power Point).

Beneficii

Așteptăm cu mare interes aplicația ta!

Alege să faci parte din echipa noastră unde lucrăm în siguranță și livrăm doar performanță!

MACROMEX – Oameni mari, Ambiții mari, Branduri mari

Full time; Program normal

Experiența min. 5 ani este necesară

Diplomă de licență / Masterat

Aplică pentru un post la noi

Dacă vrei să aplici pentru acest post, te rugăm să completezi formularul. Ne-am bucura să te cunoaștem.